<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4170738422775504353\x26blogName\x3d%E2%99%A5+syuti+moimoi+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syutilicious.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syutilicious.blogspot.com/\x26vt\x3d8140771146641954367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard



Gratisan Musik
Alhamdulillah..
MondayMonday, August 13, 2012


Ive nothing to say..
But Alhamdulillah, if this will bring something to me, later on..
Semoga dugaan yang diberi ini ada hikmahnya from Him..
Hanya Engkau sebaik-baik pendengar :'(



Menghargai dan Dihargai.
SundaySunday, August 12, 2012


Kadang-kala kita lupa dekat mana kita berada. Bila Allah dah beri banyak kesenangan, kita alpa. Bukan kita, aku. Huhu! Bila susah hati, baru nak nangis sampai bengkak mata. Salah siapa? Tak guna bertanya kalau dah tahu.

Kadang-kala kita lupa, siapa yang mencipta kita. Sampai kita agungkan benda lain dari yang sepatutnya. Hingga satu saat, bila kita lemah baru nak berfikir dengan elok. Masa tu lah baru tahu siapa dengan kita dan siapa tidak. Benar Allah tidak menjauhkan diriNya daripada kita. Tapi kita yang seharusnya mendekatiNya. Lalainya lah aku Ya Allah :'(

Bukan tak pernah nak berubah. pernah tapi perasaan insaf tu datang sekejap. Entah syaitan apa yang kuat sangat menghasut. Cemburu melihat kebahgiaan orang lain tapi tak sedar nikmat kebahgian yang Allah dah bagi dalam diam. Itu pon susah nak bersyukur. Hinanya aku, Ya Allah :(


Semoga akhir Ramadhan ini Kau kurniakan kami sekeluarga nikmatMu yang tak terhingga. Amin!

#Aku menulis bukan untuk berlagak alim. Sekadar luahan perasaan. Huhu!



Love-love
Sunday, August 12, 2012



#Thanks :)



Baby Eryna Safiya!
ThursdayThursday, August 09, 2012




Assalamualaikum.. Gembira gila hati bila ada baby dekat rumah. Biasalah, selama ni bangun tidur je sorang-sorang.. Bongsu kan.. Memang bosan!! Cam nak gila.. Sekarang dah ada baby!! Hahaha Eryna ni kira cucu kandung pertama mak ayah aku.. Tapi sebelum ni dah ada dah cucu daripada anak angkat family.. Dorang pon aku sayang jugak tapi kali ni rasa best sebab baby ni kat rumah.. So leh teman aku sentiasa.. Hiks!

Tapi mula-mula cam kekok jugaklah.. Yelah, semua perhatian dah dialih dekat si kecik ni.. Takde lah jeles, tapi rasa tergugat.. Wahahaha takde lah!! Aku dah besar kot, takdenye nak jeles dengan anak sedara sendiri.. Hehe Paling syok sebab dia ni selalu bangun sahur lagi awal dari aku.. Hahaha bangun tidur pon.. Eryna dah nak mandi kali kedua, aku baru bangun. Ish terukss kan I. Sekarang Eryna dekat rumah tok sana. Balik la cepat, rindu T_T


Okbai.










Salam Ramadhan!
SaturdaySaturday, August 04, 2012




Ada orang bilang muka aku muka orang sombong. Hmm celah mana sombongnya pon aku tak tahu. Mungkin kurang senyum. Aku pemalu lah !!! dush.. Haha trust me, kalau dah lama kenal aku inshaAllah tahu aku camne. Mula mula agak kekok lama- lama ok lah. Mcm first time jumpa si senget. Terkunci mulut, tak sembang apa. Ye kan, you? Hahahaha!

Hello. Saya syuti dan sy okay. Mari berkenalan :D
:D