<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4170738422775504353\x26blogName\x3d%E2%99%A5+syuti+moimoi+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syutilicious.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syutilicious.blogspot.com/\x26vt\x3d8140771146641954367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard



Gratisan Musik
Salam Ramadhan!
SaturdaySaturday, July 21, 2012

Assalamualaikum! Salam Ramadhan. Salam 1 Malaysia! #EH lol! May this ramadhan brings us barakah! InsyaAllah~~ So back to the main point, bukan nak cerita pasal ramadhan sebab baru hari pertama kan, so mcm biase pergi bazar dan orang ramai. Tu je. Ni nak cerita pasal semalammmm! Weeeehooooo!

Around 11 am, the girls (Farah Qila Fana Mun) including me came to Ana's house to make ala-ala surprise konon. Kununn hokeh! Ana nak balik Mesir sudah so ni jelah masanya nak jumpa. Ana buat Medik di sana but im not sure which year she is right now. 1st year student rasanya. Sebelum tu kami lepak mamak. As usual. Fave place among all. Tapi selalunya Al-Bayan. Hiks


Hellooo. Muka fresh baru bangun tidoooo. Haks

Selepas kenyang perut di isi, lepak rumah Ana. Bermula lah segala bentuk camwhore yang cantaiikkkkkk. haha cantik! Bukan senang nak lepak camni, ni pon kekurangan orang. Fith pon datang last minit. Dengan muka & pakaian ala-ala kpop dy tuh, haha sumpah kelakar habis. So here it goes, check it out !


Baru masuk rumah Ana.
So alhamdulillah, sopan-sopan lagi. Duduk diam. Baru gadis melayu. Ye dak?

Bila dah panas punggung, apa lagi...........





Warm up dulu. Senyum-senyum dulu.
Duduk sopan lagi okeh. Betulkan position punggung masing-masing. Haha LOL





Gambar-gambar di atas masih under control lagi.

Bila rasa keadaan sudah reda, ummi Anna pon sudah tiada, makanyaaaa....















Maafkan daku! Keterencatanku takleh nak di ubah lagi.
Tapi bertempat ya. Dengan kawan lelaki memang tak ah cmni. Mau kena tibai dengan emak!

Bila si Fithriah sudah mari, so lets berjimba! Huahua kami lepak JJ baru memandangkan dekat dengan rumah berbanding JJ lama T_T Mula-mula haruslah window shopping. Student eh, haruslah window sahaja. Tsk tsk


Kami dah sampai! The rest masuk cotton on. Dorang tak masuk bersama daku. Sebab daku memakai pakaian dari situ so haruslah jangan masuk. Nanti eh, baju ku bajumu LOLLLL Maka haruslah berposing. Perut pon dah lapar, duit pon dah dikeluarkan dari mesin haha so jum makan!





Lepas Old Town next stop ialah Chatime!!!!
Serius lawa tempat dia so nak berposing pon boleh. Mari buat cm rumah sendiri. Hiks


You know, this barbie girl sangat comel bila posing ala-ala perut lapar begini.



Haaa lawa kan?! Aku dah kata lawa so datang amik gambar. Haha beli tak beli tu lain cerita

Sebelum balik jalan-jalan amik gambar cam biasa tapi tetibe kene tegur ' Dik sni takleh amik gambar'. K fineee! Kami orang kampung lah! Mana tahu :p



So kat sini lah kene tegur takleh amik gambar. Haha


Itu sahaja. Gambar banyak lagi. 300 +++. Hanya ini yang mampu daku upload dengan gigihnya. Happy fasting people!! Semoga ibadah kita diterima Allah dan bagi yang nak kahwin masa raya nanti, selamat menyiapkan segala persiapan eh terutama dekat ex-classmate! :) Adios, assalam! :)


eh tapi sebelum tu tetibe rasa nak upload ni............






















I rindu you, Ridzwan Rohizad!!!!! Tolonglah nikah dengan I !!!!! You tak kesian ke tengok I sengsara sampai cmni sekali?!!!!
Hahahahaha



KBYE!