<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4170738422775504353\x26blogName\x3d%E2%99%A5+syuti+moimoi+%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://syutilicious.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://syutilicious.blogspot.com/\x26vt\x3d8140771146641954367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard



Gratisan Musik
Baby Eryna Safiya!
ThursdayThursday, August 09, 2012




Assalamualaikum.. Gembira gila hati bila ada baby dekat rumah. Biasalah, selama ni bangun tidur je sorang-sorang.. Bongsu kan.. Memang bosan!! Cam nak gila.. Sekarang dah ada baby!! Hahaha Eryna ni kira cucu kandung pertama mak ayah aku.. Tapi sebelum ni dah ada dah cucu daripada anak angkat family.. Dorang pon aku sayang jugak tapi kali ni rasa best sebab baby ni kat rumah.. So leh teman aku sentiasa.. Hiks!

Tapi mula-mula cam kekok jugaklah.. Yelah, semua perhatian dah dialih dekat si kecik ni.. Takde lah jeles, tapi rasa tergugat.. Wahahaha takde lah!! Aku dah besar kot, takdenye nak jeles dengan anak sedara sendiri.. Hehe Paling syok sebab dia ni selalu bangun sahur lagi awal dari aku.. Hahaha bangun tidur pon.. Eryna dah nak mandi kali kedua, aku baru bangun. Ish terukss kan I. Sekarang Eryna dekat rumah tok sana. Balik la cepat, rindu T_T


Okbai.